Bahasa: EN | BM |

KABINET DAPUR DAN AKSESORI ALMARI PAKAIAN

KABINET DAPUR DAN AKSESORI ALMARI PAKAIAN

  3 more

AKSESORI DAPUR KABINET / ALMARI PAKAIAN

Adakah anda bosan melihat dapur yang kusam dan bersepah? Bosan tersalah letak barang keperluan dalam kabinet anda? Adakah anda sedang mencari beberapa idea aksesori dapur baharu? Jika ya, anda telah datang ke tempat yang betul. Catatan blog ini akan membincangkan beberapa aksesori dapur yang berbeza yang mungkin tidak anda fikirkan sebelum ini. Kami juga akan memberikan petua untuk memilih aksesori yang sesuai untuk keperluan anda. Jadi, jika anda sudah bersedia untuk mengetahui lebih lanjut, teruskan membaca......

Jika anda ingin menambah beberapa bakat tambahan pada kabinet dapur anda, kemudian pertimbangkan untuk melabur dalam tombol hiasan dan tarik atau penganjur tersuai. Tidak kira apa yang anda pilih, aksesori kabinet yang betul boleh membantu menjadikan pengalaman memasak anda lebih menyeronokkan


                                                                            
                                                                       


Kabinet laci simpanan botol rempah

Kabinet laci simpanan botol rempah ialah cara terbaik untuk memaksimumkan ruang kabinet dapur anda dan memastikan rempah sentiasa teratur. Menambah laci simpanan rempah di dalam kabinet dapur anda membantu anda melihat, mengakses dan menyusun semua balang rempah anda dengan cepat untuk memasak dengan mudah.Kabinet ini mempunyai pembahagi boleh tanggal yang membantu anda membuat slot kompartmen untuk memisahkan item dalam laci. Juga boleh memilih tambahan tambahan seperti rak yang sesuai dengan pembahagi untuk memegang perasa kecil seperti lada atau ketumbar.

       

  


Rak pinggan / Tarik Keluar Bakul Laci dengan Rak Pinggan

Salah satu sebab utama rak pinggan sangat popular ialah ia menyediakan akses mudah ke hidangan, mangkuk, pinggan, dan pakaian meja anda. Ia sesuai untuk keluarga sibuk yang perlu cepat dan mudah mendapatkan makan malam di atas meja. Selain itu, laci pinggan mangkuk bagus untuk menyimpan barangan berat atau kuali berbentuk janggal dan dulang ketuhar.

Jika anda mempunyai berbilang laci pinggan mangkuk, anda boleh menggunakannya untuk menyimpan pelbagai jenis hidangan dan pakaian meja, yang menjadikan dapur anda lebih teratur dan cekap.


                   

LACI / LACI DALAMAN/ LACI TERSEMBUNYI

Laci adalah aksesori yang mesti dimiliki untuk setiap dapur! Akses mudah untuk keperluan harian anda adalah sebab utama. Anda boleh diakses dengan mudah ke mana-mana peralatan dapur kecil atau aksesori dari laci dengan menarik keluar.

                       

Bakul tangga tinggi
Bakul ini diperbuat daripada keluli tahan karat dan datang dalam saiz 4 peringkat. Ia sesuai untuk menyimpan makanan ringan, minuman, sos dan barangan makanan lain.
 
  • Penjimatan ruang: Keseluruhan ketinggian dan lebar unit boleh digunakan sepenuhnya, menjadikan penggunaan ruang yang tersedia dengan sebaik-baiknya.
  • Akses mudah: Ciri tarik keluar bakul memudahkan anda mengakses item yang disimpan di bahagian belakang kabinet.
  • Boleh laras: Rak boleh laras, membolehkan anda menyesuaikan ruang storan mengikut keperluan anda.

   


 
Sudut Ajaib / Kacang Berbentuk Tarik Keluar Bakul Sudut Slaid

Penyelesaian ajaib untuk sudut anda. Sudut sihir mampu menampung dua keping peralatan kabinet yang sangat berguna di sebelah satu sama lain dalam unit sudut. gerakan tanpa bunyi ia bahkan ditutup dengan hampir dengan sendirinya.satu tolakan lembut sudah cukup dan bahagian atas lembut memastikan penutupannya secara senyap-senyap dan lembut.

Unit sudut yang dipasang pada pintu unit membawa rak dan kandungannya ke hadapan dan anda boleh mengeluarkan mana-mana peralatan dapur yang disimpan di atasnya tanpa membongkok atau bersandar supaya lebih baik untuk belakang anda. Pada masa yang sama, ruang penyimpanan yang sering mati di dalam unit sudut sebenarnya digunakan dengan berkesan.

           

 


Bakul Tarik Keluar

Bakul tarik keluar adalah penyelesaian penyimpanan pantri yang popular yang menawarkan beberapa faedah. Mereka menjimatkan kos, mudah dipasang, dan memerlukan pembersihan minimum. Mereka juga memberikan penglihatan maksimum, memudahkan untuk mencari item. Sekiranya anda mahu bakul anda bertahan, pilih bahan berkualiti seperti keluli tahan karat, yang merupakan pilihan jangka panjang terbaik.

Walau bagaimanapun, beberapa bakul tarik keluar mempunyai sisi bersudut, yang boleh menyebabkan kapasiti penyimpanan dikurangkan. Selain itu, kualiti dan ciri bakul tarik keluar boleh berbeza-beza. Boleh melakukan penyimpanan terutamanya makanan kering, makanan ringan dan barangan makanan kering yang lain.


Bakul Penjuru

Salah satu faedah yang paling penting dalam menggunakan bakul sudut di dapur anda ialah ia meningkatkan ruang penyimpanan di dapur anda. Bakul sudut serupa dengan bakul Slide-out yang meningkatkan jumlah ruang penyimpanan di kabinet dapur anda.

Bakul ini menarik keluar untuk membantu perkakas, untuk periuk dan kuali barangan lebih mudah. Anda tidak perlu menyimpan semua bekas tersebut dalam satu almari lagi. Susun mereka di bakul sudut anda untuk akses cepat.

Menyusun bekas penyimpanan plastik ke arah belakang kabinet lebih sukar. Anda boleh menarik rak keluar kepada anda menggunakan fungsi roll-out bakul sudut tertentu, menjadikannya lebih mudah dan berkesan untuk menyusun bekas penyimpanan plastik anda.


Bakul Sudut 180°
Bakul Sudut 270°TARIK KELUAR TONG SAMPAH/ TONG SAMPAH

Masa untuk stesen pengasingan sisa di dapur anda? Tong sampah plastik ini mempunyai lubang pengudaraan untuk membiarkan udara beredar dan mengeringkan sisa dengan lebih cepat. Kurang lembap, kurang bau, dapur yang lebih bahagia. Bakul sampah tarik keluar kabinet.

Kabinet tarik keluar yang direka untuk memegang dua bekas sisa menyediakan tempat yang berguna untuk melupuskan sisa dapur. Jenis kabinet yang sama boleh digunakan untuk menyusun kitar semula.


Dulang sudu

Dulang sudu ialah penganjur barangan perak dalam bentuk dulang atau sisipan laci. Pembahagi mudah mereka membantu anda mengatur dulang sudu anda supaya pelbagai jenis peralatan tetap dipisahkan, kemas dan mudah dicari. Dulang perkakas membuat memasak dan menetapkan meja lebih cepat dan lebih cekap. Mereka juga memaksimumkan ruang laci anda dengan menyimpan segala-galanya...

Penganjur laci adalah cara yang ideal untuk membuat pesanan daripada huru-hara laci. Campurkan dan padankan dengan pelbagai bentuk dan saiz untuk mencipta konfigurasi yang sempurna untuk laci dan dapur anda.

         


Bakul Lif

Bakul lif, juga dikenali sebagai bakul tarik turun direka untuk pintu berengsel dan kelengkapan lif. Mereka membolehkan akses mudah ke item yang disimpan dalam kabinet tinggi. Tiada lagi regangan atau bergelut untuk sampai ke bahagian belakang rak!
Ia dilengkapi dengan mekanisme kelajuan boleh laras untuk mengangkat dan menurunkan. Anda boleh menetapkan kelajuan mengikut keutamaan anda, memastikan pergerakan lancar dan terkawal.
Bakul ini adalah pilihan terbaik untuk kabinet tinggi di mana ruang terhad. Dengan menggunakan ruang menegak dengan berkesan, anda boleh menyimpan lebih banyak item tanpa mengganggu meja.Bangkai aluminium

100% Aluminium Sinki Karkas digunakan untuk menghasilkan kalis air, kalis calar & tahan karat dan anti-anai-anai. Tidak perlu risau tentang ponding dan kebocoran air di tangki paip semasa proses pembersihan, mengakibatkan kerosakan kabinet.Aluminium carcass under sink
Blum / HINGES

Blum adalah pengeluar kelengkapan yang menghasilkan kelengkapan untuk sistem lif, tarik keluar dan laci, engsel dan sistem pembahagi dalaman untuk laci Mereka menawarkan pelbagai jenis produk yang boleh membantu mewujudkan aliran kerja yang lebih mudah untuk semua kabinet di seluruh rumah. 
ENGSEL BLUM DIGUNAKAN UNTUK MENGANGKAT PINTU


SINK

Sinki dapur digunakan untuk mencuci, membilas, dan mengalirkan barang seperti pinggan mangkuk, makanan, dan juga tangan anda. Ia biasanya diletakkan di kawasan dapur sebagai lekapan paip yang dilengkapi dengan keran untuk mengalirkan air bersih dan longkang untuk membuang air kotor. Anda boleh memilih sinki keluli tahan karat (keluli tahan karat sink) kerana ia adalah bahan terbaik untuk sinki dapur. Terdapat juga pilihan sinki mangkuk berganda untuk dipasang di rumah anda yang membolehkan anda mencuci dan membilas atau kering pada masa yang sama.

Jika anda tidak mempunyai mesin pencuci pinggan, mangkuk dwi-sinki mungkin membantu anda menjimatkan masa. Sinki seramik sesuai digunakan untuk kawasan bilik mandi.SINKI SERAMIK
SINKI KELULI TAHAN KARAT


Tarik penyangkut kain / rak seluar memanjangkan rel

Penyangkut kereta api, kemudahan dan organisasi yang dibina khas yang mereka sediakan menjadikannya tambahan yang berharga kepada almari anda. Penggantung ini direka untuk memaksimumkan ruang di dalam almari anda. Dengan menariknya, anda mendapat akses mudah ke seluar atau seluar jeans anda tanpa mengganggu almari.
Dengan reka bentuk tarik keluar, anda boleh melihat semua seluar anda sekaligus. Tiada lagi menggali cerucuk atau bergelut untuk mencari pasangan yang betul. Ia seperti mempunyai paparan koleksi seluar anda yang kemas.
Penyangkut seluar membolehkan anda membuat almari pakaian yang diselaraskan dengan baik. Anda boleh mengatur seluar anda mengikut warna, gaya, atau majlis, menjadikannya lebih mudah untuk mengumpulkan pakaian.
rak seluarTarik penyangkut kain

TARIK KELUAR PAPAN CINCANG LACI
LACI PAPAN PEMOTONG TARIK KELUAR TERSEMBUNYI ADALAH FANTASI DAPUR YANG LAIN.

Papan tarik keluar ini mengoptimumkan ruang dengan menggunakan kabinet. Mereka adalah ruji penjimatan ruang di dapur vintaj dan moden.
Orang ramai telah menggunakannya untuk pelbagai tugas, termasuk bahan-bahan prepping dan cincang. Walaupun ia tidak dibina untuk haus dan lusuh yang berat, anda masih boleh menggunakannya untuk menghiris buah-buahan, sayur-sayuran, atau barangan makanan lain. Ingatlah untuk membersihkannya dengan kerap.


             

BAKUL PENYIMPAN BAJU TARIK KELUAR.

Pasti! Apabila bercakap tentang organisasi almari pakaian, mempunyai penyelesaian storan tarik keluar boleh membuat perbezaan yang ketara. Berikut ialah beberapa pilihan yang mungkin anda pertimbangkan:
Kotak penyimpanan boleh lipat ini sesuai untuk menyimpan pakaian, peralatan tempat tidur, baju sejuk dan banyak lagi
Bakul penganjur plastik ini sesuai untuk rumah, pejabat, bilik tidur, dan dobi. Ia berfungsi seperti laci
Ingatlah untuk memilih yang paling sesuai dengan ruang almari pakaian dan keperluan penyimpanan anda!


DULANG GAS

Dulang gas menyediakan ruang yang ditetapkan untuk menyimpan silinder gas atau kanister. Ia memastikan mereka teratur dengan kemas dan menghalangnya daripada bergolek di dalam kabinet.
Meletakkan silinder gas dalam dulang memastikan kestabilan dan meminimumkan risiko tipping tidak sengaja. Tidak perlu lagi bergelut untuk mengangkat silinder berat dari lantai.

 

10 Dec 2023